Wie zijn wij? Impressie Assortiment Internetwinkel Actueel Klanten reacties Onderhoud
De vrienden van Info aanvragen Sponsor Activiteiten Commercials Openingstijden Contact

Flexcolours

Horizontale Jaloeziëen
     

Horizontale Jaloeziëen

De FlexColours Horizontale jaloezieën biedt oneindig veel keuze. De jaloezieën zijn  in een groot aantal kleuren en met vele afwerkingsmogelijkheden verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze uit ondermeer lamellen met een suede look, hamerslag structuur of geperforeerde dessins, die een bepalend factor kunnen vormen voor de uitstraling van uw interieur. 

Horizontale jaloezieën zijn een functionele en decoratief ogende raamdecoratie. U bepaalt zelf heel eenvoudig de mate van lichtinval en zorgt daarnaast voor een optimale privacy, terwijl u wel een vrij uitzicht naar buiten heeft. De FlexColours collectie biedt u de keuze uit lamelbreedtes van 16, 25, 35, of 50 mm. Dit geldt echter niet voor alle kleuren in deze collectie. Informatie hierover staat vermeld op de stalenkaarten in de collectieboeken. De bovenbak, onderlat en het ladderkoord en bedieningskoord worden natuurlijk geleverd in een bijpassende kleur. Voor de lamellen wordt de beste kwaliteit aluminium gebruikt, die daardoor blijvend kleur- en lichtecht zijn. 

De hoogste kwaliteitseisen gelden natuurlijk ook voor het betrouwbare kantel- en optreksysteem. FlexColours horizontale jaloezieën worden voor u op maat gemaakt. Zij kunnen dicht bij het glas gemonteerd worden, zodat er een perfecte afsluiting ontstaat met optimale privacy. Een combinatie van geperforeerde en gesloten lamellen is, tegen meerprijs, mogelijk. Hierbij worden warmte en licht effectie geweerd, terwijl contact met buiten kan blijven bestaan. terwijl er contact met buiten kan blijven bestaan. FlexColours jalouzieen zijn ook bijzonder geschikt voor toepassingen in kantoren en andere situaties waarin veel met computerschermen wordt gewerkt en waar goede lichtregulering een eis is.

Ontdek FlexColours!

  • Lamelbreedtes 16, 25, 35 en 50 mm. (afhankelijk van kleur).
  • Gemakkelijke montage.
  • Diverse bedieningsmogelijkheden door middel van koord, monocommando of elektrische bediening.
  • Meerdere jaloezieën in een bovenbak mogelijk
  • Meerkleuren jaloezie leverbaar.
  • Leverbaar in badkamerkwaliteit (4 kleuren).

Naar boven


Erkend Leerbedrijf
Rademakers Parket is sinds 2009 een erkend leerbedrijf.
CBW erkend
Rademakers Parket is sinds 2006 CBW erkend.
Esprit
Officiële Esprit dealer

© RADEMAKERS PARKET

Powered by SDM Services