Wie zijn wij? Impressie Assortiment Internetwinkel Actueel Klanten reacties Onderhoud
De vrienden van Info aanvragen Sponsor Activiteiten Commercials Openingstijden Contact

Flexcolours

Rolgordijnen & Vouwgordijnen
 

Rolgordijnen

FlexColours rolgordijnen zijn bijna overal toepasbaar. Dit komt door een uitgekiende combinatie van decoratieve en functionele eigenschappen. Zowel in moderne als klassieke interieurs zijn FlexColours rolgordijnen een  stijlvolle, tijdloze raamdecoratie.
De FlexColours rolgordijnencollectie onderscheidt zich door een groot aantal uitvoeringen en gebruiksopties, waardoor in vrijwel iedere situatie en omgeving uw persoonlijke woonwens kan worden gerealiseerd. Rolgordijnen zijn multifunctioneel en toe te passen bij elk type raamoppervlak; van klein tot groot.

U maakt uw rolgordijnen extra aantrekkelijk en decoratief door toepassing van een bies of schulprand. Het overweldigende kleurenaanbod en de flexibiliteit van het product maken dat u altijd een rolgordijn vindt dat goed aansluit bij uw smaak, persoonlijkheid en interieur.

De collectie is met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Deze zorg en constante aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid zorgen voor een langere levensduur van uw rolgordijnen. De collectie rolgordijnen biedt met 450 verschillende kleuren, dessins en weefstructuren een zeer ruime keuze en is opgesplitst in twee overzichtelijke stalenboeken. De juiste keuze maken wordt zo nog eenvoudiger.

Ontdek FlexColours!

  • Ruime collectie, overzichtelijk gepresenteerd in 10 afzonderlijke kleurgroepen.
  • Keuze uit maar liefst 200 uni-kleuren en 100 uni verduisterende doeken.
  • Daarbij een dessin collectie met 10 uitvoeringen per kleurgroep, dus 100 dessins en daarbij 50 verduisterende dessins, ofwel 5 per kleurgroep.
  • Groot aanbod in bijzondere stofkwaliteiten met de meeste uiteenlopende  weefstructuren en eigenschappen. Wij bieden u Dustblock (N) stofwerende stoffen, warmtewerende stoffen Topar (I) en Perplex (G) en vlamvertragende stoffen Trevira CS.
  • Vele keuzemogelijkheden in schulpranden en roedes.
  • Onderlat naar keuze ongestoffeerd (wit of aluminiumkleur), eenzijdig gestoffeerd of rondom gestoffeerd.
  • Montage mogelijkheden d.m.v. losse steunen c.q. montageprofiel en uitgebreid cassetteprogramma.

 


Erkend Leerbedrijf
Rademakers Parket is sinds 2009 een erkend leerbedrijf.
CBW erkend
Rademakers Parket is sinds 2006 CBW erkend.
Esprit
Officiële Esprit dealer

© RADEMAKERS PARKET

Powered by SDM Services