Wie zijn wij? Impressie Assortiment Internetwinkel Actueel Klanten reacties Onderhoud
De vrienden van Info aanvragen Sponsor Activiteiten Commercials Openingstijden Contact

De laatste actualiteiten

Vooral nu Rademakers Parket nog jong is en ontzettend hard groeit, maken wij genoeg interessante gebeurtenissen mee. De opening van een nieuwe zaak, uitbreiding van het personeelsbestand, en algemene aangename weetjes kunt u allemaal in het nieuwsgedeelte van onze website lezen.

 

RADEMAKERS PARKET SPONSORT KAARTEN LIMBURGSE DERBY!

Naast zijn regulaire sponsoring, de mede-sponsoring van de Super Springparty afgelopen weekend en zijn
inzet als vrijwilliger in-en rondom Fortuna54 streek ook deze keer Ger Rademakers weer over zijn geel/groen hart.
Voor de derby van a.s. maandag 11/04/16 tussen Fortuna Sittard en MVV heeft hij vrijkaarten ter beschikking gesteld
voor de Ricksen Tribune voor de dames/beloftes van Fortuna54 en Businesskaarten voor het 1e team van  zaalvoetbalvereniging
Zvv Fortuna Sittard-Geleen  (welke op kampioenskoers ligt).
Daarnaast kunnen al het gehele seizoen diverse (zorg) instellingen gebruik maken van zijn gesponsorde seizoenskaarten
voor de A-Tribune bij Fortuna Sittard. En dan is dit nog een kleine greep uit zijn sponsoring voor het verenigingsleven in o.m.
Sittard-Geleen.

Een unieke combinatie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen , mede dankzij Angelique en Ger Rademakers van
Rademakers Parket uit (Oud) Geleen! (Bron Fortuna '54)

 

Rademakers Parket behaalde het fel begeerde, bona gecertificeerd vakmanschap.
Onlangs is rademakers parket in haarlem geweest,
En behaalde hier het fel begeerde, bona gecertificeerd vakmanschap binnen, dit alles onder de noemer, nog betere en hoogwaardige kwaliteit over u vloer.
In heel nederland mogen zich er slechts 76 parketteurs zich bona gecertificeerd vakman noemen.
Primeur voor u als klant is ook dat rademakers parket de vloeren nu stofvrij kan schuren. Met het bona dust care system, dit doen helaas nog te weinig bedrijven zegt eigenaar ger rademakers!

Zie ook www.stofvrijschuren.nl
Zo zie je maar weer, timmeren wij altijd aan de weg, en streven wij voor u voor de juiste perfectie van u vloer!

 

Rademakers realiseert de vloeren voor de Brasserie in Abshove te Munstergeleen,
Zie deze foto,s voor de sfeer impressie,foto,s gemaakt door sdm servises
Of ga eens een kijkje nemen in abshove te munstergeleen en proef de sfeer van een mooie vloer
Rademakers parket ,alleen liefde is mooier

 
 
Rademakers Parket sleept steeds meer prestigieuze opdrachten binnen.
Rademakers parket realiseerde de afgelopen week de tweede fase in museum het domein te sittard,
Verder zijn de opdrachten binnen voor de realisatie voor de nieuwe sporthalvloeren van glanerbrook te geleen
Alsmede het nieuw te realiseren van de mega bioscoop bij het roda jc stadion aldaar te kerkrade
Deze projecten zullen medio juni en juli gerealiseert gaan worden door onze firma,
Hier over later meer nieuws en impressies
 
Rademakersparket maakt geweldig patroon op nk parketleggen 2013
Klik hier om een impressie filmpje te zien
 
 

Rademakers Parket doet weer mee aan NK Parketleggen in Gorinchem
'Drie keer is scheepsrecht'


Rademakers Parket doet op 8, 9 en 10 april opnieuw mee aan het Nationaal Kampioenschap Parketleggen in Gorinchem, Zuid-Holland. Daar worden deze drie dagen de Vakdagen Parket & Woninginrichter gehouden. Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen is een wezenlijk onderdeel van de drie dagen durende beurs, die de beste vloerprofessionals van ons land bij elkaar brengt.

"Aan het kampioenschap doen dertig parketplaatsers uit het hele land mee", zegt Ger Rademakers, directeur van het gelijknamige parketbedrijf in Oud-Geleen. "Wijzelf zijn voor de derde keer van de partij. 'Wij', dat zijn onze medewerkers Angelo Belota, Michel Heesbeen en ik. Het eerste jaar dat we meededen waren we buitengewoon succesvol en brachten meerdere prijzen mee naar huis. Waaronder de publieksprijs.

Bovendien werd door ons team het wereldrecord snel-leggen gevestigd. Ons parketteam speelde het klaar om in 3 minuten en 28 seconden 16 vierkante meter patroon te leggen. Daarmee versloegen we de Duitsers en dat is altijd al mooi, haha… We staan met deze prestatie in het Guinness  Book of Records. Als team scoorden we ook hoog, net als verleden jaar trouwens. De wedstrijd van nu staat voor ons helemaal in het teken van drie keer is scheepsrecht. We zullen zo meteen in april diep gaan, tot het uiterste en alle krachten en talenten waarover we beschikken in het strijdperk gooien. Ons team zet alles op alles onder het motto nu of nooit."

Twee maanden geleden stond een royaal artikel in dit weekblad waarin Ger Rademakers aankondigde grote verhuisplannen te hebben. Daar komt hij op terug. "Angelique en ik hebben andere ideeën gekregen en ontwikkeld. Rademakers Parket blijft in hartje Oud-Geleen, op de bekende vertrouwde locatie. In plaats van verhuizen breiden we ons bedrijfspand uit. De loods wordt aanzienlijk groter, op het dak creëren we een vergaderruimte annex kantine voor het personeel. Rademakers Parket investeert dus in het bestaande pand in plaats van nieuwbouw. Ik ben blij dat we dit besluit genomen hebben", zegt Ger Rademakers met een gulle lach.

Ger Rademakers temidden van zijn teamgenoten Michel Heesbeen (links) en Angelo Belota.

 
Rademakers parket blijft op huidige locatie
Na lang wikken en wegen heeft rademakers parket besloten, om op de huidige locatie de zaak te doen drijven
We zien u graag op de huidige locatie in oud geleen naast de kerk
 
Speciale Winteracties
Rademakers Parket staat op de najaarsbeurs "de Beleefbeurs" in het MECC te Maastricht

Rademakers parket stond van 5 t/m 10 november op de beleefbeurs in het MECC te Maastricht. Klik hier om de tv reportage te bekijken.

 


Rademakers Parket renoveert vloer bij MFC 't Raodhoes te Spaubeek

Rademakers Parket bereidt zich voor op het EK Parket leggen in Roemenië

Vrijdag en Zaterdag 3-4 mei stond een speciale bijeenkomst van de EUFA P+F in het Duitse Neustadt (bij Nürnberg) geheel in het teken van het Europees Kampioenschap Parketleggen (EKP). Deze tweejaarlijkse wedstrijd zal in 2012 plaats gaan vinden in Roemenië. De meeting was bedoeld voor de juryleden en de deelnemers van het komende EKP. Namens Nederland waren onder meer deelnemer Mark Middendorp aanwezig, diens begeleider Ger Rademakers, jurylid Mari Habraken en Walter Esch namens het Platform Parketbranche. "De aanstaande deelnemers moesten een werkstuk maken, waarbij hun de kneepjes van het vak werden bijgebracht.

En aan de hand van dit werkstuk kregen de juryleden aanwijzingen, waardoor er nog meer uniformiteit ontstaat bij het jureren," aldus onderstreept Walter Esch het belang van de bijeenkomst. "Alles was uitstekend georganiseerd, bijzonder leerzaam en veel landen waren vertegenwoordigd.

" De EUFA P+F is een Europese vereniging die streeft naar een professionele opleiding voor parketleggers en woningstoffeerders. Walter Esch tot besluit: "Nu al is duidelijk geworden dat Nederland hoge ogen gaat gooien op het EKP en zeker kans maakt op een eerste plaats in 2012!"
 
 
 
Rademakers Parket vernieuwd zijn wagenpark

 
Hierboven ziet u Ray van Ray's Design en Printservice die het ontwerp en de uitvoer hiervan heeft gerealiseerd. www.raysbelettering.nl   Hierboven ziet u Ger (Rademakers Parket) & Ray (Ray's belettering)
 

Mark Middendorp en Kay de Vries werken bij Rademakers Parket en mogen zich sinds afgelopen week Nederlands Kampioen, winnaar van de publieksprijs en Wereldrecordhouder noemen. Deze vrachtlading aan prijzen wisten zij te bemachtigen op de Parket Vakdagen in Gorinchem die in drie dagen tijd 100.000 bezoekers trokken.

Een trotse Ger vertelt: “We hebben eerste de werkstukken ingestuurd naar het Limburgs Kampioenschap. Die werden beoordeeld als Limburgs Beste zodat we naar het NK mochten. Hier won het werk van Mark de publieksprijs. In de individuele wedstrijden werden de jongens vierde en vijfde van Nederland en in teamverband wisten ze het wereldrecord parketleggen te verbeteren.

Met hun wedstrijdresultaat hebben ze een ticket verdiend voor de Europese Kampioenschappen in Roemenië die daar volgend jaar plaatsvinden. Een super prestatie!”Ger heeft Mark en Kay ingeschreven met het doel eens te kijken hoe goed zijn bedrijf op Nationaal niveau staat.

klik hier om de videobeelden te bekijken

Mark: “Het was een prachtige ervaring en een grote leerschool. Doordat je met de beste vakgenoten van het land samenkwam kon je kijken hoe anderen de kneepjes van het vak in de praktijk toepasten. Je was daar samen met allemaal jongens die het traditionele parketleggen nog tot in de puntjes beheersen. Ik zelf heb het precieze werk geleerd in België en bij Ger verder ontwikkeld. Daar gaat het bij de wedstrijden ook om. Het gaat niet om de snelheid. Dat was overigens bij de Wereldrecordpoging net andersom. Daar hebben we in 3.28 minuten vijftien vierkante meter gelegd en dat was goed voor een verbetering van de tijd van de Duitsers..”Wat betreft renovatie en het leggen van patroonwerk behoort Rademakers Parket tot de absolute top van Nederland.

Iets wat met dit resultaat weer eens vet onderstreept is. “Ik zit voornamelijk op renovaties. En vindt het mooi om te zien hoe iets tijdens het werk veranderd. Van oud, vies en versleten in een vloer die er als we klaar zijn, weer als nieuw uitziet. Het is gewoon een heel mooi vak”, besluit een gedreven Mark dit verhaal.

Bij Rademakers Parket gelooft men in een heldere, persoonlijke en duidelijke aanpak. Als u met deze speciaalzaak in zee gaat, beloven zij dat de prijs-kwaliteit gewoon goed is. Voor elke beurs kan men hier een parket op maat samen
stellen. Dus geen onverwachte kosten, gewoon duidelijk zaken doen. De oorsprong van Rademakers Parket gaat ver terug, tot 1988 zelfs. Vanaf dat moment ging Ger Rademakers werken bij de betere parket speciaalzaken in Limburg. Hier heeft hij het vak geleerd en de nodige ervaring opgedaan. Sinds de zomer van 2006 is Ger, samen met zijn vrouw Angelique, zelfstandig geworden en leggen ze, onder de naam
Rademakers Parket, allerhande parketvloeren. Van visgraat- tot blokmotief en van buitenparket tot het bekleden van
een trap met parket. Rademakers Parket is met ruim twee decennia ervaring van alle markten thuis!


 

Rademakers Parket legt nieuwe vloer bij Köster Herenmode te Geleen

   
 
Bij aankoop van een parketvloer diner voor 2 personen gratis.
Bij aankoop van een parketvloer bieden wij u een gratis diner voor 2 personen aan bij 't kleine verschil. Klik hier om naar de pagina van restaurant 't kleine verschil te gaan.
 
  Kortingsbon voor een gratis ondervloer bij een laminaat of een houtenvloer
Klik hier voor de kortingsbon.
 Erkend Leerbedrijf
Rademakers Parket is sinds 2009 een erkend leerbedrijf.
CBW erkend
Rademakers Parket is sinds 2006 CBW erkend.
Esprit
Officiële Esprit dealer

© RADEMAKERS PARKET

Powered by SDM Services