Wie zijn wij? Impressie Assortiment Internetwinkel Actueel Klanten reacties Onderhoud
De vrienden van Info aanvragen Sponsor Activiteiten Commercials Openingstijden Contact

Sponsor activiteiten


 Rademakers Parket wordt Diamantsponsor bij F.C. Geleen Zuid
Als oud 1e elftal speler van zowel  Quick’08 (2 jaar) als FC Geleen Zuid
(4 jaar) geeft  Ger aan dat zijn hart al jaren bij FC Geleen Zuid ligt. Daarnaast sponsort hij ook het team van zijn zoon Glenn  die volgend jaar in de F1 van FC Geleen Zuid zal spelen.

 Rademakers Parket sponsort Fortuna Sittard
Ger Rademakers is een enthousiast fortuna fan. Toen fortuna Sittard in zwaar weer dreigde te raken voelde Ger zich genoodzaakt ook een kleine bijdrage te leveren. Dit resulteerde in een Sponsorschap.

 Rademakers Parket sponsort Judo Talent

Na 7 zware Nationale en Internationale kwalificatietoernooien bleek Mistral duidelijk de nummer 1 van Nederland te zijn in de gewichtsklasse tot 73 kilogram.
Hij heeft van bondscoach Edwin Steringa de keus gekregen om of mee te doen aan de EK of de EYOF (jeugd olympische spelen).
Deze keuze was snel gemaakt, want deel uit te mogen maken van het jeugdolympisch team is natuurlijk voor iedere sporter een droom.

In juli zijn de sporters op Papendal overgedragen van de Judobond Nederland aan het NOC/NSF van Erica Terpstra.
Op deze jeugd olympische spelen heeft Mistral een zeer verdienstelijke 7e plaats gehaald.

De afsluiting van het jaar was ook wederom schitterend.
Met een team van Judoclub Hercules uit Echt behaalde Mistral in november het kampioenschap van Nederland bij de jeugdteams.
In december behaalde hij zijn eerste Dan.

 Futsal FC Geleen Zuid

Futsal FC Geleen Zuid 4 is ontstaan uit een
idee van enkele leden van het team om op
zaterdagavond serieus, maar met het plezier
voorop, een leuke pot te voetballen. Het jaar
voordat het huidige Futsal GZ4 tot stand kwam bestond het team echter ook al. Toen het team leek te worden opgedoekt, omdat een aantal mensen uit het team stopten, was dit het begin van iets moois.Al snel werden een aantal leden bereid gevonden om toch te blijven en werden nieuwe aanwinsten gezocht voor het nieuwe seizoen. Toen bleek dat het goed mogelijk was om voldoende mensen op de been te krijgen,werd besloten om het team niet op te doeken.

In het seizoen 2007-2008 werd min of meer
“zonger bezeij” gevoetbald. Het plezier
stond voorop en dat was te merken in het veld. De groep pakte zich uitstekend en draaide zeer goed mee bovenin. Toen uiteindelijk puntje bij paaltje kwam en het kampioenschap in zicht bleef werd besloten om er met zijn allen voor te gaan. Tijdens dekampioenswedstrijd was iedereen ontzettend gespannen en de tribunes zaten afgeladen vol. In een spannende finale werd uiteindelijk gewonnen met 4-2.

Het feest voor het bereiken van de derde klasse werd dan ook tot in de late uurtjes gevierd.
Het succes bleef niet onopgemerkt in Oud-Geleen. Op een avond besprak Ralf Hoedemaker met Ger Rademakers het idee om als sponsor aan te treden. Ger Rademakers was zeer te spreken over dit idee en gaf aan een leuk vriendenteam graag te willen helpen. Zodoende zorgde Ger voor de tassen die dit jaar gebruikt worden door Futsal GZ4. In wederdienst hebben heeft Futsal GZ4 als team tijdens de braderie Ger uitgeholpen met het promoten van de nieuwe zaak in de Marcellienstraat in Oud-Geleen.


Erkend Leerbedrijf
Rademakers Parket is sinds 2009 een erkend leerbedrijf.
CBW erkend
Rademakers Parket is sinds 2006 CBW erkend.
Esprit
Officiële Esprit dealer

© RADEMAKERS PARKET

Powered by SDM Services